Hypotheekadviseur in Hoofddorp

Rentestanden top 5

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek in Hoofddorp rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Alle hypotheekvormen hebben eigen voorwaarden, eigen fiscale aspecten en daarmee voor- en nadelen. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Advies

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u tot het einde maximaal voordeel van uw keuze heeft. Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.
Woont u in de buurt van Hoofddorp? Kom langs ons kantoor! Want als u uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wilt u er maar 1. En dat is de beste die er is voor u, nu en later.

Hypotheekvormen en informatie

Bent u nieuw op het gebied van hypotheken en heeft u nog weinig kennis van de verschillende termen? Dan kan het raadzaam zijn om u eerst meer in te lezen. Wij hebben enkele veel voorkomende begrippen verzameld en uitgelegd, klik door naar de betreffende pagina’s om meer informatie te verzamelen.